ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Κτήμα Θεοδωρακάκου Κυδωνίτσα Λευκό , 2014
Χρυσό μετάλλιο στο Γερμανικό διαγωνισμό Organic Greek Wine Award.

Κτήμα Θεοδωρακάκου Κυδωνίτσα Λευκό , 2014
Aσημένιο μετάλλιο στο Διεθνή διαγωνισμό Concours Mondial Bruxelles

Κτήμα  Θεοδωρακάκου Ροζέ, 2014.
Χρυσό μετάλλιο στο Γερμανικό διαγωνισμό Greek Wine Award .

Κτήμα  Θεοδωρακάκου Ροζέ, 2013.
Χρυσό μετάλλιο στο Γερμανικό διαγωνισμό Greek Wine Award.

Κτήμα  Θεοδωρακάκου Ροζέ, 2012.
Χρυσό μετάλλιο στο 13ο διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης. Έλαβε επίσης ένα ειδικό μετάλλιο σαν το κρασί που παράγεται αποκλειστικά από ελληνικές ποικιλίες που έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία στο διαγωνισμό.

Κτήμα Θεοδωρακάκου Ροζέ εσοδείας 2010
Έλαβε στον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης βαθμολογία που αντιστοιχεί σε Χρυσό βραβείο , αλλά δεν του απονεμήθηκε επειδή η ετικέτα του κρασιού κρίθηκε ¨Μη νομότυπη¨.

Κτήμα Θεοδωρακάκου Mαυρούδι Ερυθρό εσοδείας 2009
Ασημένιο μετάλλιο στο Γερμανικό διαγωνισμό Organic Greek Wine Award

Κτήμα Θεοδωρακάκου Ροζέ εσοδείας 2009
Ασημένιο μετάλλιο στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης.

Κτήμα Θεοδωρακάκου Ροζέ εσοδείας 2008
Ασημένιο μετάλλιο στον Διαγωνισμό Οίνου της ΔΗΩ από σταφύλλια βιολογικής γεωργίας.

Κτήμα Θεοδωρακάκου Κυδωνίτσα Λευκό εσοδείας 2007
Ασημένιο μετάλλιο στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης.

Κτήμα Θεοδωρακάκου Κυδωνίτσα Λευκό εσοδείας 2005
Ασημένιο μετάλλιο στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης.

Κτήμα Θεοδωρακάκου Κυδωνίτσα Λευκό εσοδείας 2005
Ασημένιο μετάλλιο στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου MUNDUS  VINI.

Κτήμα Θεοδωρακάκου Κυδωνίτσα Λευκό εσοδείας 2005
Αξιολόγηση με ένα (1) αστέρι στον Διαγωνισμό Οίνου της Διεθνούς Έκθεσης PROWEIN.

Κτήμα Θεοδωρακάκου Κυδωνίτσα Λευκό εσοδείας 2002
Αξιολόγηση ‘Γ’ στον Διαγωνισμό Οίνου της 15ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών.

Κτήμα Θεοδωρακάκου Μαυρούδι Ερυθρό εσοδείας 2001
Αξιολόγηση ‘Α’ στον Διαγωνισμό Οίνου της 15ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών.

Περίβλεπτος Ερυθρό εσοδείας 2001
Αξιολόγηση ‘Γ’ στον Διαγωνισμό Οίνου της 15ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών.

Comments are closed.